Passolig Başvurusu

Büyük Altay taraftarları olarak şampiyonluklarla sonuçlanan iki güzel yılı geride bıraktık. Her birimiz hala o coşkuyu hissediyoruz eminim. Her hafta yaşadığımız heyecanlar ve  yeni hesaplarla uyandık ilk iş günlerine. Ben hala uykularımda puan hesabı yapıyor, ardından mutlulukla uyanıyorum. 

Uzun bir süredir olmadığımız ligde, biz yokken passolig diye bir uygulama başlatıldı. Anlamsız olduğunu düşündüğüm bu uygulama için geçtiğimiz günlerde Altay armalı başvurular alınmaya başlandı. Belki de bir çoğunuz benim gibi aldı bile. Hala almayanlar varsa ve internetten başvuru yapacaksa aşağıdaki adımları uygulamalı.


Kullandığımız browserin adres satırına www. passolig.com.tr  adresini giriyoruz.


Gelen  sayfada sağ üst köşede bulunan "Hemen Al" butonuna tıklıyoruz.



Kişisel bilgilerimizi giriyoruz, özellikle TC kimlik numarasının muhakkak girilmesi gerektiğini unutmayalım. Takım olarak tabii ki Altay' ı seçiyoruz. Altay' ı seçmek için satırın hemen sağındaki oka tıkladığınızda takım listesi geliyor. Aşağıya doğru indiğinizde Altay'ımızın üzerine mouse' un sol tuşu ile tıklamamız yeterli.



Gelen onay taleplerinden üstteki reklam ve promosyonlardan bilgi mesajı gelmesini istiyorsanız isteğe bağlı olarak solundaki kutucuğu işaretliyorsunuz. İstemiyorsanız işaretlemenize gerek yok. Alttakini ise zorunlu olarak işaretleyip gelen sayfada onaylıyorum demelisiniz. Sayı olarak görülen güvenlik kodunu altındaki kutuya yazıyorsunuz ve işlemlere "DEVAM" diyorsunuz.



Bir sonraki aşamada cep telefonunuza SMS şifresi gelecek, onu kutuya yazıp, doğrula butonuna basıyorsunuz.


Bu aşamada sizden banka kartı, kredi kartı veya cüzdan ödemeli olmak üzere üç karttan birini seçmeniz isteniyor. Kartlar arasındaki farklar da karşılaştırmalı olarak verilmiş. Kartta olan özellikler yeşil sembol ile, olmayanlar ise kırmızı sembolle işaretlenmiş. Tercihinize göre birininin üzerine tıklıyorsunuz. Alttaki onay kutucuğunu işaretleyerek, "DEVAM ET" butonuna tıklıyorsunuz.



Kişisel bilgilerinizi ve iletişim adresini seçeceğiniz bir sayfa ile karşılaşıyorsunuz. Hangi iletişim adresini şeçecekseniz (işyeri veya ev adresi), onun solundaki kutucuğu işaretliyorsunuz. Devam edebilmek için onay kutucuklarına da işaret koyarak onayladığınızı belirtmeniz gerekiyor. Tüm bilgileri girdikten sonra "DEVAM" butonuna tıklıyorsunuz.





Artık kartınıza fotografınızı yükleme zamanı. Fotoğrafınızın ön cepheden çekilmiş ve anlaşılır olması gerekmektedir. Fotoğrafın nasıl olması gerektiği örneklerle anlatılıyor. Uygun olmayan fotoğrafı sistem kabul etmiyor zaten.

Son olarak ödeme ekranı gelecektir. İster kredi kartı ile ister nakit ödeyebilirsiniz. Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, başvurunuz incelenecektir. Başvurunuzun onaylanmasından sonra, 15 gün içinde Altay armalı kartınız kurye aracılığı ile iletişim adresinize yollanacaktır.

Yönetim yeni sezon için hazırlıklarını devam ettiriyor. Teknik kadromuz da kampa girdi. Taraftar olarak biz de yeni zaferlere hazır olmalıyız. Geç kalmadan, bir an önce passolig kartınızı edinin. Yeni sezonda mabedimiz Altay Alsancak Stadı'nda yerimizi alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok özledik değil mi Alsancak günlerimizi.

İki sezondur kahvelerimiz çok daha lezzetli.

Yorumlar

  1. Kayserispor ve Şuan adı dahi unutulmaya başlanan ERCİYES SPOR Taraftarıyım pasolig kartım var verdiginiz aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar